Sale!

PAKEJ EXCLUSIVE

RM150.00

PAKEJ EXCLUSIVE

    • 3 × 15ml KIDDIT Citrus Scent RM89
    • FREE 1 x 15ml GARDEE baik untuk kembung perut & sembelit RM29
    • FREE 1x Lunch Box
    • FREE 1x Lunch Bag
    • FREE 1x Buku 30 resepi
    • FREE 1x Height Chart
    • FREE 1x Tots Bank
    • FREE postage
    • Normal price RM354, NOW RM150
SKU: PE3K3G Category:

Apakah dia KIDDIT ni?​

KIDDIT ni sebenarnya minyak wangi special dengan fungsi untuk rangsang selera makan. So, baunyaaaa memang wangi! Bukan je wangi tau, bila bau memang rasa lapar nak makan.

Macam Mana KIDDIT Bertindak?​

Mommies pernah tak lalu dekat Kepci, walaupun time tu kita dah kenyang ataupun tak lapar…Tapi, bila terbau jer ayam Kepci, tetibe jer perut rasa lapar kan? Kan?

Haaa, macam tu la KIDDIT buat kat anak-anak mommies. Bau KIDDIT yang wangi dan best ni yang buat anak-anak mommies rasa nak makan.

Apa Bahan-bahan KIDDIT?​

  • Zaitun
  • Bergamot
  • Jintan Manis​
  • Serai

Cara Guna

1. Buka penutup KIDDIT Citrus Scent. Titiskan 3-5 titis minyak KIDDIT Citrus Scent.​
2. Sapu minyak pada nadi belakang telinga.
3. Sapu pada nadi pergelangan tangan.

Weight 0.5 kg
Dimensions 3 × 3 × 4 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKEJ EXCLUSIVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *