Sale!

KIDDIT Citrus Scent Pakej Single

RM89.00 RM69.00

• 1 x 15ml KIDDIT Citrus Scent RM89​

• Pinggan kanak2​

• Set kutleri kanak2 ​

• FREE postage

• Normal price RM89, NOW RM69​

Category:

Apakah dia KIDDIT ni?​

KIDDIT ni sebenarnya minyak wangi special dengan fungsi untuk rangsang selera makan. So, baunyaaaa memang wangi! Bukan je wangi tau, bila bau memang rasa lapar nak makan.

Macam Mana KIDDIT Bertindak?​

Mommies pernah tak lalu dekat Kepci, walaupun time tu kita dah kenyang ataupun tak lapar…Tapi, bila terbau jer ayam Kepci, tetibe jer perut rasa lapar kan? Kan?

Haaa, macam tu la KIDDIT buat kat anak-anak mommies. Bau KIDDIT yang wangi dan best ni yang buat anak-anak mommies rasa nak makan.

Apa Bahan-bahan KIDDIT?​

  • Zaitun
  • Bergamot
  • Jintan Manis​

Cara Guna

1. Buka penutup KIDDIT Citrus Scent. Titiskan 3-5 titis minyak KIDDIT Citrus Scent.​
2. Sapu minyak pada nadi belakang telinga Fateh​
3. Sapu pada nadi pergelangan tangan Fateh. Siap!​

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIDDIT Citrus Scent Pakej Single”

Your email address will not be published. Required fields are marked *