Mommy stress sebab anak tak nak makan?

Sapu Kiddit je 😉

Mommy stress sebab anak tak nak makan?

Sapu Kiddit je 😉

3 Jenis Kanak-kanak Yang Tak Nak Makan

Banyak Minum Susu

Memilih Makanan

Tak Nak Makan Langsung

pacifier
pacifier

80% Pelanggan kami jenis banyak minum susu!
Macam mana nak kurangkan anak minum susu?
MUDAH JERR..
Mommies cuma perlu pastikan anak-anak makan dengan berdisiplin yang betul.
TAPI…
Macam mana nak suruh makan berdisplin kalau makan pun tak nak kan?

KIDDIT
Citrus Scent

Wangian Tambah Selera Makan

Apakah dia KIDDIT ni?

KIDDIT ni sebenarnya minyak wangi special dengan fungsi untuk rangsang selera makan. So, baunyaaaa memang wangi! Bukan je wangi tau, bila bau memang rasa lapar nak makan.

Macam Mana KIDDIT Bertindak?

Mommies pernah tak lalu dekat Kepci, walaupun time tu kita dah kenyang ataupun tak lapar…Tapi, bila terbau jer ayam Kepci, tetibe jer perut rasa lapar kan? Kan?

Haaa, macam tu la KIDDIT buat kat anak-anak mommies. Bau KIDDIT yang wangi dan best ni yang buat anak-anak mommies rasa nak makan.

Apa Bahan-bahan KIDDIT?

Zaitun

Bergamot

Jintan Manis

Cerita Fateh

Ni Fateh. Waktu umur Fateh lebih kurang setahun setengah (18bulan) Fateh sangat susah makan.

Hari-hari Fateh cuma minum susu jer, tak makan nasi. Bila di’offer’ makanan, Fateh akan main-main jer. Tak makan. Pastu, buang jela.

Mama Fateh sangat sangat sangat sedih…Jadi, Mama Fateh cuba macam-macam cara untuk ajak Fateh makan.

  • Masak makanan kegemaran Fateh. Setiap kali nak memasak, Mama Fateh akan pilih semua makanan kegemaran Fateh. Ada hari Fateh makan, tapi banyak kali Fateh buat tak layan. Paling sedih, makanan tu akhirnya masuk tong sampah jer. Sobsobsob…
  • Hiaskan makanan Fateh. Haaa, yang ni lagi mencabar tau! Bukan setakat masak jer, Mama Fateh kena jadi kreatif google macam-macam Teknik/cara nak hias makanan. Sampai Mama Fateh beli mcm food decorator tapi masih tak ‘jalan’ jugak.
  • Beli supplement Vitamin C, Lycin dan macam-macam produk tambah selera makan yang lain. Macam-macam jenama, macam-macam jenis tablet, gummy, liquid semua Mama Fateh borong. Siap boleh buat koleksi tau. Hihi. Tapi,…semuanya Mama Fateh jer makan. Mana tak nya, setiap kali ajak makan, kena tunjuk ‘contoh’, tapi bila ‘turn’ Fateh kena makan, dia buang mentah-mentah jer! Fateh cakap, “Ateh (Fateh) nanak (tak nak) bat (ubat)”.
Semua usaha Mama Fateh berlarutan sampai laaaa Fateh masuk umur 2 tahun setengah. Mama Fateh tak berhenti cuba cuba dan cuba lagi, untuk bagi Fateh makan nasi, dan kurang minum susu.

Sampailah satu hari, Mama Fateh jumpa KIDDIT Citrus Scent. Hari tu hari Sabtu, Mama Fateh bawak Fateh pegi jalan-jalan kat Giant Klang utk makan ‘dinner’

Tapi kali ni ada satu ‘senjata’ baru, Mama Fateh guna KIDDIT Citrus Scent dan buat 3 langkah mudah ni :

1. Buka penutup KIDDIT Citrus Scent. Titiskan 3-5 titis minyak KIDDIT Citrus Scent.

2. Sapu minyak pada nadi belakang telinga Fateh

3. Sapu pada nadi pergelangan tangan Fateh. Siap!

Alhamdulillah..
Dalam beberapa minit lepas tu, Nasi Ayam Lemon sampai dan paling mengujakan Mama dan jugak Baba Fateh..
FATEH HABISKAN SEPINGGAN NASI AYAM LEMON SORANG-SORANG BUAT PERTAMA KALI!

3 SEBAB kenapa mommies WAJIB gunakan KIDDIT Citrus Scent untuk bantu anak-anak kesayangan mommies makan berselera SEAWAL 15 MINIT macam Fateh.

  • TAK PERLU MAKAN.
    Haaaa, biar betul?! Nak suruh anak makan, tapi tak payah makan? Yes! Betul tu. Hampir semua produk tambah selera makan yang ada dekat Malaysia mahupun kat produk dari overseas sana, semuaaaaanya kena makan. Tapi KIDDIT ni yang PERTAMA tak perlu makan. Tapi perlu sapu jerrr. Senang kan?
  • MUDAH NAK GUNA.
    Tak payah paksa-paksa anak mommies utk makan supplement. Mommies Cuma perlu buka penutup, titiskan KIDDIT atas tangan mommies dan sapukan terus pada anak. Semudah ABC gituu.
  • KESAN SEAWAL 15MINIT.
    Macam tak caya, tapi ni cite betul. Ada sesetengah anak anak customer kami memang terus makan berselera lepas disapukan minyak. Tapi ada jugak anak2 yg perlu pakai KIDDIT consistent, baru nampak kesan. Nak tahu anak mommies jenis yang mana? Jom klik terus butang, TEMPAH SEKARANG!

Special untuk mommies, kami nak offer
3 pakej berbaloi-baloi

Pakej Single

  • 1 x 15ml KIDDIT Citrus Scent RM89
  • Pinggan kanak2
  • Set kutleri kanak2
  • FREE postage Normal price RM89, NOW RM69

Pakej Double

Pakej LENGKAP

  • 3 × 15ml KIDDIT Citrus Scent berharga RM267
  • 15ml GARD Minyak Sapuan utk sistem pencernaan sihat RM69
  • Pinggan kanak2
  • Set kutleri kanak2
  • Cawan kanak2
  • Mangkuk kanak2
  • FREE postage Normal price RM337, NOW RM150

Nak Anak Makan Banyak?

Tekan button “Beli Dari Web” di sebelah untuk beli terus atau tekan button “Whatsapp Kami” jika anda masih lagi ada sebarang pertanyaan

Maklumat Syarikat

Nama Company: Alfat Global Sdn Bhd | SSM reg: 1159137-D | Whatsapp: 011 3317 1851 | Alamat: 17-2F, Jalan Setia Perdana BE U13/BE, Seria 88 Business Centre, 40170 Shah Alam, Selangor